Dar viena labai lengva ir gaivi mišrainė su marinuotais kelmučiais, tinkanti šventiniam laikotarpiui.
Tik šią mišrainę paruošę pateikite ją iš karto. Nes po nepilnos paros, kad ir šaltai laikant, agurkas išskiria per daug drėgmės.
Jums reikės
marinuotų kelmučių
2- 3 bulvių (virtų),
2- 3 kiaušinių (virtų),
1 šviežio agurko,
majonezo,.
druskos ir pipirų pagal skonį,
svogūnų laiškų,
krapų šakelių,
rausvų pipiriukų.
Virtas bulves, kiaušinius ir agurką smulkiai supjaustykite. Nuo kelmučių nupjaukite ilgus kotelius ir juos taip pat susmulkinkite. Įberkite druskos ir pipirų. Viską sumaišykite su majonezu.
Į lėkštės centrą įdėkite apvestą tiesią stiklinę ir aplink ją sudėkite mišrainę. Apdėkite krapų šakelėmis, kelmučiais ir užberkite rausvų pipiriukų.
Sudėtingumas: paprasta,
Receptas: iš interneto
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą