Tai gali būti visai šventinis patiekalas, jei jį pateiksite taurėse. Nors iš tikro, tai salotos kurios tiks ir kiekvienai dienai.
Jums reikės
120 gr. marinuotų kelmučių (galite naudoti ir kitokius marinuotus grybus),
120 gr. konservuotų pupelių
100 gr. karšto rūkymo kumpio,
1 nedidelės virtos morkos,
80 gr. fermentinio sūrio,
2 v. š. majonezo,
svogūno laiškų,
druskos
pipirų mišinio,
ružavų pipiriukų.
Kumpį, morkas ir sūrį supjaustykite kubeliais. Nuo grybų nupjaukite kotelius ir juos susmulkinkite.
Visus produktus dėkite sluoksniais. Uždėkite majonezo, pipirų ir druskos. O ant pačio viršaus kelmučių kepurėles.
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: iš interneto
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą