2013 m. kovo 29 d., penktadienis

Velykinis meniu


Margučiai, sviestas, majonezas, krienai, kaimiška juoda duona, ragaišis.
 
Šalti patiekalai

silkė patale,
balta mišrainė,

Karšti patiekalai skirti dviejų dienų pietums


Desertai

2 komentarai:

  1. Labai senai valgiau baltą mišrainę. Permečiau mintyse, berods visų sudėtinių produktų turiu. Ačiū Dalia Raimonda už priminimą :)

    Beje ir silkę su žemės riešutais pabandysiu.

    Skanių ir saulėtų švenčių :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ir aš pastaraisiais metais labai retai ją gaminu. Tik per didžiasias šventes ir gimtadienius. Bet kaip visi jos pasiilgę būna :-))))
    O silkė su riešutais labiau "moteriška", bet man labai skani. Tad, šį kartą nusprendžiau ir sau kažką skanaus Velykoms pasiruošti. Vyrams bus silkė patale.
    Džilda, ir tau skanių, džiugių Velykų!

    AtsakytiPanaikinti