Ir aš pastaraisiais metais labai retai ją gaminu. Tik per didžiasias šventes ir gimtadienius. Bet kaip visi jos pasiilgę būna :-)))) O silkė su riešutais labiau "moteriška", bet man labai skani. Tad, šį kartą nusprendžiau ir sau kažką skanaus Velykoms pasiruošti. Vyrams bus silkė patale. Džilda, ir tau skanių, džiugių Velykų!
Labai senai valgiau baltą mišrainę. Permečiau mintyse, berods visų sudėtinių produktų turiu. Ačiū Dalia Raimonda už priminimą :)
AtsakytiPanaikintiBeje ir silkę su žemės riešutais pabandysiu.
Skanių ir saulėtų švenčių :)
Ir aš pastaraisiais metais labai retai ją gaminu. Tik per didžiasias šventes ir gimtadienius. Bet kaip visi jos pasiilgę būna :-))))
AtsakytiPanaikintiO silkė su riešutais labiau "moteriška", bet man labai skani. Tad, šį kartą nusprendžiau ir sau kažką skanaus Velykoms pasiruošti. Vyrams bus silkė patale.
Džilda, ir tau skanių, džiugių Velykų!