2012 m. balandžio 3 d., antradienis

Šventinis Velykų meniu




Pusryčiai:

Margučiai, sviestas, krienai, mielinis ragaišis ir juoda kaimiška duona.

Pusryčių tęsinys:

Silkė su burokėliais ir kanapėmis
Trio su lašiša
Įdaryta paprika
Raudona mišrainė
Balta mišrainė
Vištienos užkandėlė su avokadu ir mangu
Slyvomis įdaryta kiaulienos nugarinė ar sparandinė
Veršienos kepenėlių paštetas

Pietūs:
Keptas kalakutas su ryžių, paprikų bei džiovintų vaisių garnyru
Kepta veršienos file su bulvių koše ir trumpai apkeptais špinatais

Desertas:

Ananasų carpacio su vaniliniais ledais
Grietininis tortas su braškėmis







2 komentarai:

  1. Viliojantis meniu! Aš dar dvejonėse ir ieškojimuose, ypač dėl deserto ir pagrindinio patiekalo.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Karšti patiekalai pas mus Velykoms tradiciniai. Kalakutas ir veršiena. Manau pavasariui šviesesnė mėsa daugiau tinka.
    O desertui kiekvienais metais "Napaleoną" kepdavau. Šiemet išimtis, renkuosi lengvesnius desertus.

    AtsakytiPanaikinti