2012 m. kovo 25 d., sekmadienis

Sekmadieniniai sklindžiai su lašiša, grietinės ir svogūnų laiškų užtepu bei šampanu



   Ilgas pavadinimas skaityti, bet juk sekmadienis ir visiškai nereikia niekur skubėti, lėkti... Pasidžiaukite pavasariu, sekmadieniu, tikru šampanu ir sklindžiais. Ne, ne iš pat ryto, o priešpiečiams. Mat, jei šampanas geriausiai tinka ryte, kada mūsų skonio pojūčiai stipriausi, grietinės- svogūnų padažas tam- visiškai ne į temą. Tad, jei tik kada bus toks momentas prieš piet, kad kažko vis tik reikėtų užkrimsti įdomesnio- pasimėgaukite šiais sklindžiais. 
   Sklindžių receptą rasite čia. O prieš plakant blendinį sklindžiams sumaišykite svogūnų laiškus su grietine (kaip jau supratote gietinės turi būti daugiau) ir trupučiuką druskos. Supjaustykite rūkytą lašišą gabaliukais ir pasiruoškite šampaną. Iškepkite sklindžius iš viso blendinio. Čia nebūtina stovėti prie viryklės ir kepti sklindžius kiekvienam šeimos nariui ir pateikti juos tuoj pat, dar karštus. Jūs taip pat turite teisę mėgautis sklindžias su visais kartu, o ne būti "motina kepėja". Tad, iškepę viską, sėkitės patogiai, imkite sklindį į rankas, tepkitės truputį grietinės, dėkite gabaliuką lašišos ir mėgaukitės sklindžiais, pavasariu, sekmadieniu, šampanu ir visai smagiu gyvenimu! Skanaus!


Sudėtingumas: paprasta

1 komentaras: