2011 m. liepos 1 d., penktadienis

Čirviniai blynai


  Tik pora kartų paprašius recepto nesu jo gavusi. Keista, bet abu kartus klausiau, kaip kepti blynus. Tai buvo dvi blynų paslaptys...  Tačiau vėliau viena blynų paslaptis visai netyčia atsiskleidė. O kitą- teko kaip lapei vaikščioti aplink, kalbėti apie virtuvės vingrybes ir po truputį vis pešti informaciją. Va, kaip kartais būna...
  Tai dabar jums vieną blynų paslaptį ir atskleisiu. Iš tikro tai nieko čia stebuklingo nėra, tik skanu.
Kiekius rašau vienam asmeniui, kiek bus valgytojų tiek ir kiekį padidinsite.

1 kiaušinis,
1 v.š. grietinės,
1 v.š. kondensuoto pieno su cukrumi,
1 v.š. (kupinas) miltų.

  Viską sudedate į gilesnį indą ir gerai išplakate. Kepate įkaitintoje čirvinių blynų keptuvėje. Šie blynai tuo kart (kai man dar recepto niekas nesakė) buvo pateikiami su trintomis su cukrumi braškėmis ir plakta grietinėle. Na, trintos braškės su cukrumi ir dar plakta grietinėle tikrai idealu, bet neturint grietinėlės galima ir grietinę su cukrumi panaudoti.
Sudėtingumas: paprasta

1 komentaras:

  1. Niekada nepagalvojau panaudoti blynam kondensuota piena, bet dabar isbandysiu. Aciu :)

    AtsakytiPanaikinti