Jums reikės
apie 400 gr. karšto rūkymo šamo arba kitos riebios karštai
rūkytos žuvies,
1 didelio avokado,
2- 3 a. š. kaparėlių,
saujos smulkintų svogūno laiškų arba šalotų,
1 virto (kepto) burokėlio,
druskos,
pipirų mišinio,
majonezo.
Prieš pateikiant žuvies užtepėlę uždėkite ant virto burokėlio griežinėlių.
Priklausomai nuo burokėlių dydžio jūs galite rinktis kokio dydžio užkandėlės norėsite. Naudojant pailgus burokėlius, jos bus mažesnės. Su apvaliais, didesniais, burokėliais jūs galite pateikti po vieną burokėlio gabalėlį kiekvienam atskirai.
Jei norite svogūno laiškus galite berti ant jau paruoštų užkandėlių. Arba ant viršaus užberti dar ir smulkiai pjaustyto marinuoto agurko.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą