2021 m. vasario 12 d., penktadienis

Lašišos suktinukai

 



  Štai ir beveik vasario vidurys, ne už kalnų ir pavasaris. Man patinka, kad nuo vasario jau pajunti, kad diena ilgesnė ir saulė dažniau šviečia. Tad beveik pavasaris ne tik lauke, bet ir mano virtuvėje.

  Lengvai paruošiami lašišos suktinukai gali būti pretekstas šampano taurei, ar net vasario 14 d. pažymėti. Juos galite pasiruošti prieš kelias valandas, nes reikia, bent jau gaminant su sūdyta lašiša, kad skonis taptų vientisu.

  Nerašau nieko gramais ir kitais matavimo vienetais, nes to tikrai nereikia. Tik išvardinsiu reikalingus produktus.

Taigi jums reikės

sūdytos arba rūkytos lašišos,

“Philadelphia” tipo tepamo sūrio,

agurko,

svogūno laiškų.

Lašišą (be odos) supjaustykite plonomis juostelėmis, aptepkite iki pusę sūriu ir susukite į ritinėlį. Agurką, bulvių skustuko pabalba, supjaustykite juostelėmis ir apsukite aplink lašišos suktinuką. Sudėkite į lėkštę ir uždengę maistine plėvele padėkite bent 1- 2 val. šaltai. Prieš pateikant užberkite smulkintais svogūnų laiškais.



Sudėtingumas; paprasta  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą