Tikriausiai tai viena iš greičiausiai paruošiamų vakarienių.
Jums reikės
500 g vištienos krūtinėlės
200 g grybų (shiitake arba rudųjų pievagrybių),
1- 2 v.š. miltų,
1 a. š. sviesto,
100 ml šviežios grietinėlės,
100 ml vištienos sultinio (nebūtinai)
1 v. ša. kapotų petražolių
druskos ir pipirų.
Pradėkite šį patiekalą ruošti nuo grybų, juos apvalykite jei jie nėra švarūs ir supjaustykite.
Sudėkite supjaustytą vištienos filė (jei naudosite vidinę filė, jos pjaustyti net nereikia) į keptuvę su sviestu ir grybais, pagardinkite pipirais ir druska. Kartas nuo karto pamaišydami kepkite apie 5 minutes. Kepimo metu keptuvę uždenkite dangčiu.
Suberkite miltus ir juos sumaišykite su kepama vištiena, supilkite grietinėlę (jei skysčio visai nėra įpilkite vištienos sultinį) ir kepkite jau dar 5 minutes.
Įberkite petražolių, ir nukelkite nuo ugnies.
Pateikite su bulvių koše, virtais ryžiais, grikiais ar makaronais.
Prie šio patiekalo tiks burokėlių salotos ar virti brokoliai su keptais grybais.
Sudėtingumas: paprasta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą