Paprasta, greita ir tikrai skanu. Ši užkandėlė puikiai tiks
prie taurės raudono vyno.
Jums reikės:
kokybiškų minkštų džiovintų slyvų,
fermentinio sūrio + kietojo sūrio „Parmigiano Reggiano“ ar
„Džiugo“ (jei norite sodresnio skonio),
nedaug česnako,
majonezo.
Pirmiausia išsirinkite didžiausias slyvas esančias pakuotėje
ir jas nykščiu paspauskite padarydami duobutę. Taip iš karto paruoškite visas
dideles slyvas.
Fermentinį sūrį sutarkuokite ir išspaudę česnaką sumaišykite
su majonezu. Šiuo mišiniu įdarykite slyvas. Jei norite sodresnio skonio ant
viršaus dar užberkite šiek tiek tarkuoto kietojo sūrio.
Paįvairinimui galima dar užberti maltų čili pipirų ar uždėti
po graikiško riešuto puselę. Į sūrio mišinį galima įberto kapotų petražolių, arba įpjaustyti džiovintų pomidorų.
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: iš
sovietinių laikų restoranų meniu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą