Antroji mane sužavėjusi “mišrainė” su kumpiu iš tikro nėra
mišrainė, o užtepėlė. Aš ją smulkiai pjausčiau,
bet tikrai neverta vargti, nes geriau viską iš karto blenderiuoti, kaip kad ir
siūlo amerikiečiai.
Lygiomis dalimis
reikės
kumpio,
salierų stiebų,
marinuotų agurkų (būtų geriau saldesni),
šiek tiek garstyčių su medumi,
pipirų mišinio,
majonezo.
krekerių pateikimui.
Kumpį, salierus ir agurkus sublenderiuokite arba labai
smulkiai supjaustykite. Įberkite pipirų, įdėkite garstyčių ir sumaišykite su
majonezu. Jei neturite garstyčių su medumi, naudokite paprastas garstyčias ir
šiek tiek medaus.
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: iš
amerikietiško žurnalo.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą