Ir vėl receptas su bananais. Šį kartą COLESLAW salotos kurias gali
valgyti vienas, kaip užkandį arba salotas tinkančias prie šaltos ar karštos paukštienos.
Skonis pradžioje man pasirodė keistas, nes ragavau jas
ką tik sumaišytas. Bet telefono skambutis buvo šių salotų gelbėtojas. Kai
baigiau kalbėtis telefonu, salotos pastovėjo ir daržovių bei vaisių skoniai
susijungė į bendrą visumą. Tikrai ne veltui sakoma, kad patiekalai su kopūstais
turi pastovėti prieš pateikiant.
Jums reikės
¼ nedidelio raudonojo kopūsto,
2 morkų,
2 obuolių,
2 bananų,
saujos kepintų žemės riešutų,
Padažui
3 v.š. alyvuogių aliejaus,
2 v.š. balsamico acto,
1 a.š. medaus,
1 a.š. garstyčių,
trupučio druskos.
Kopūstą smulkiai supjaustykite ir iš karto su prištinėmis (nes dažo rankas) paminkykite, kad suminkštėtų. Morkas smulkiai sutarkuokite, obuolius ir bananus supjaustykite šiaudeliais. Viską užpilkite padažu, išmaišykite ir leiskite bent 10-15 min. pastovėti.
Prieš pateikiant užberkite riešutais.
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: iš interneto prancūzų kalba
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą