Vasariškai lengvos salotos su skumbre iš prancūziškojo Elle žurnalo. Nedaug sudėtinių dalių, tad jas pasiruošite tikrai greitai. Ne sezono metu, vietoje raudonųjų serbentų, galite berti granato sėklų.
Jums reikės
1 karšto rūkymo skumbrės,
250 gr. žalių salotų su burokėlių lapeliais,
1- 2 virtų burokėlių,
1- 2 avokadų,
100 gr. raudonųjų serbentų arba granatų sėklų,
4 v. š. alyvuogių aliejaus,
2 v.š. Modenos balzaminio acto kremo,
5 pipirų mišinio.
Salotas suplėšykite ir suberkite ant lėkštės.
Suberkite kubeliais pjaustytą avokadą ir burokėlius.
Nuo skumbrės nulupkite odą ir atskyrę nuo kaulų, suplėšykite nedideliais gabalėliais ir suberkite ant ruošiamų salotų.
Užberkite pipirų mišinio ir raudonųjų serbentų.
Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir balzaminio acto kremu.
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: iš ELLE žurnalo
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą