Dar vienas būdas, kaip skaniai sunaikinti keptos lašišos gabalėlį. Vieno gabalėlio užteks dviems žmonėms. Bet jei turite du, galite paruošti salotas visiems penkiems asmenims.
Jums reikės
2 keptos lašišos gabalėlių,
2 kiaušinių (5- 6 jei naudosite putpelių kiaušinius),
šparaginių pupelių (tinka virtos arba konservuotos),
2 virtų vidutinio dydžio bulvių,
8- 10 Kalamata alyvuogių,
plokščialapių petražolių,
padažui
1 v. š. raudonojo vyno acto (tiks ir baltas),
1 a. š. grūdėtųjų garstyčių,
5- 6 v.š. alyvuogių aliejus
druskos,
pipirų.
Bulves supjautykite griežinėliais ir išdėkite lėkštėje. Šalia dėkite šparagines pupeles, alyvuoges ir pjaustytus kiaušinius. Ant viršaus užtrupinkite lašišos ir užberkite smulkintų petražolių.
Visus padažui skirtus produktus sudėkite į nedidelį stiklainį. Užsukite dangteliu ir gerai suplakite. Gautą tirštą padažą užpilkite ant paruoštų salotų.
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: iš interneto
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą