Su šia prabangia
užkandėle jūs nustebinsite net išrankiausius savo svečius. Be to ją labai
paprasta paruošti, nes gaminti nieko nereikia. Ji ant stalo labai efektingai
atrodo ir žinoma yra nepaprastai skani.
Jums reikės
100 gr.
rūkyto ungurio arba kitos rūkytos riebios žuvies,
160 gr. Goma
Wakame jūros dumblių salotų su sezamu,
šiek tiek Teriyaki
padažo,
sezamo
sėklų.
Į lėkštę dviejų
šakučių pagalba išdėliojame kauburėliais jūros dumblių salotas. Ant jų dedame ungurio
ar kitokios žuvies kelis gabaliukus ir ant kiekvieno iš jų atsargiai užpilame
po ¼ arbatinio šaukštelio Teriyaki
padažo. Užberiame sezamo sėklų.
Jei norite
šią užkandėlę galite pateikti ant lengvai paskrudintų juodos duonos riekelių.
Receptas: iš PJazz restorano
šventinio meniu
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą