Ech, taip norėtusi
parašyti salotos, būtų labiau iškilminga J))) Taip, tai yra ta pati mišrainė,
kurią pateikdavo garsiajame ir tikrausiai pačiame prašmatniausiame Lietuvoje, Kauno
restorane “Žalias kalnas”. Nors mišrainės sudėtinės dalys labai paprastos, tačiau
skonis iš tiesų nenuviliantis. Kai pirmą kartą prieš kelias savaites ją padariau,
po kelių dienų buvo prašymas, gal tu dar tos mišrainės su makaronais padaryk. Tai
dariau dar kelis kartus ir dar darysiu J
O dabar
apie tai ko jums reikės.
3 dalių virtų makaronų ( originaliame recepte laužyti spageti,
aš naudojau tagliatelle su kiaušinu),
Lygiomis dalimis:
fermentinio sūrio,
virtų džiovintų grybų,
šalto rūkymo kumpelio (naudojau kiaulienos nugarinę),
druskos,
pipirų mišinio,
majonezo.
Fermentinį sūrį, virtus džiovintus grybus ir kumpį supjaustykite plonomis
juostelėmis ir visus produktus sumaišykite. Aš pjausčiau pagal makaronų plotį. Bet jei naudosite spageti, pjaustykite ploniau.
Sudėtingumas: paprasta
Receptas: iš "Lietuviškų tautinių, firminių patiekalų
ir kulinarijos gaminių receptūrų bei technologijų aprašymų rinkinio" 1983m.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą