Dar vienas senas geras receptas pusryčiams. Keptas, pieno ir kiaušinio plakinyje mirkytas batonas su apkeptomis bananų riekelėmis, tiesiog tirpsta burnoje. Ypač, jei vietoje batono naudosite ragaišį.
Jums reikės
3 (1.5 cm. storio) ragaišio arba nepjaustyto batono riekelių,
1 kiaušinio,
1/4 stikl. pieno,
1/2- 1 a.š. cukraus,
1 banano,
trupučio malto cinamono,
1-2 v.š. lydyto sviesto.
Šakute išplakite kiaušinį su cukrumi, supilkite pieną ir dar kartą išplakite iki vienalytės masės. Sumerkite ragaišio riekeles į plakinį ir gerai, iš abiejų pusių, išmirkykite.
Lydytame svieste apkepkite riekeles iš abiejų pusių.
Bananą perpjaukite pusiau ir tas puses padalinkite į tris siauras dalis. Baigiant kepti sudėkite pjaustyto banano riekeles. Ir po 1/2 min. apkepę abi puses iš karto uždėkite ant iškepto ragaišio. Prieš pateikiant užberkite truputį cinamono.
Sudėtingumas: paprasta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą