tag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post5964797785033596430..comments2024-02-29T07:34:43.932-08:00Comments on Gera virtuvė: Naminis saldžai rūgštus padažas (pagal Unce Ben's)Daliahttp://www.blogger.com/profile/03833560511478992411noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-22010317890511758442018-09-04T12:32:06.864-07:002018-09-04T12:32:06.864-07:00Padažas tikrai skanus, tik mano skoniui, norint va...Padažas tikrai skanus, tik mano skoniui, norint valgyti šaltą, kaip garnyrą, per daug jaučiasi aliejus, per riebu. Pašildžius, tarkim darant saldžiarūgštę vištieną, aliejus nebetrukdo, gaunasi tobulai ;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-42208474229573375932017-10-15T01:47:50.949-07:002017-10-15T01:47:50.949-07:00Ačiū už puikų receptą. Gaminu jau turbūt trečius m...Ačiū už puikų receptą. Gaminu jau turbūt trečius metus iš eilės iš dvigubos normos:) Pats pačiausias:)inesa.zelenhttps://www.blogger.com/profile/12731288997379347172noreply@blogger.com