tag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post5003002231305998749..comments2024-02-29T07:34:43.932-08:00Comments on Gera virtuvė: Patisonų piure žiemaiDaliahttp://www.blogger.com/profile/03833560511478992411noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-36766052337408521802017-09-19T11:27:09.554-07:002017-09-19T11:27:09.554-07:00Autorius pašalino šį komentarą.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16552347093151488047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-53443622761015063632017-09-01T05:18:25.061-07:002017-09-01T05:18:25.061-07:00Kad gerai laikytų ką bemarinuočiau pasterizuoju. P...Kad gerai laikytų ką bemarinuočiau pasterizuoju. Puode šiek tiek šilto vandens susdedu nedasuktus stiklainiukus ir kai užverda pavirinu 15 min, tuomet apvožiu ir šiltai apkutuluoju, kad palengva atvėstų. Atskirai stiklainių nesterilizuoju ir dangtelių nevirinu.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06153917928309614117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-73215621399841507132011-09-19T01:14:07.098-07:002011-09-19T01:14:07.098-07:00Džiaugiuosi, kad patiko :-) Jei ji steriliai pagam...Džiaugiuosi, kad patiko :-) Jei ji steriliai pagaminta, ta prasme sudėta į iškaitintus stiklainius ir sandariai uždaryta dangteliu, kuris tikrai sandariai užsidarė ir "prisitraukė", gali drąsiai laikyti rusyje.Daliahttps://www.blogger.com/profile/03833560511478992411noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-45548956100427471832011-09-18T09:56:57.066-07:002011-09-18T09:56:57.066-07:00Šiandien pasidariau šia piure. Labai skanu . O ku...Šiandien pasidariau šia piure. Labai skanu . O kur ja laikyt ar šaldytuve ir galima ir rusi. Nesurugs jinai stovint ne šaltai .ingridahttps://www.blogger.com/profile/04507874910400764243noreply@blogger.com