tag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post4791731877693489847..comments2024-02-29T07:34:43.932-08:00Comments on Gera virtuvė: AustrėsDaliahttp://www.blogger.com/profile/03833560511478992411noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-36471100748902923452012-12-09T01:01:39.912-08:002012-12-09T01:01:39.912-08:00Pasirodo, kad mėgėjų šioms gėrybėms yra nemažai :-...Pasirodo, kad mėgėjų šioms gėrybėms yra nemažai :-)))<br />Odeta, didelės ausrės man taip pat nepatiko. Jos gal yra perdaug vienam kąsniui. Juk tikrai neskanu valgyti pilna burna :-))) O dydis man gal NR.2 ir NR.3 optimalus, bet vėlgi priklauso iš kur ta austrė. Gilardot rūšies neteko ragauti, bet jei tik bus galimybė atkreipsiu į ją dėmesį. Ir man su svogūnėliais skaniau.Daliahttps://www.blogger.com/profile/03833560511478992411noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-64368846049850104462012-12-08T20:11:13.044-08:002012-12-08T20:11:13.044-08:00Dalia, svaigstu nuo austrių:) O tavo reportažas ne...Dalia, svaigstu nuo austrių:) O tavo reportažas nerealus. Nes aš visada tik valgau jas ir mačiau tik jų ūkius iš toli Bretanėje, Normandijoje. O labiausiai man patinka Nr.3 dydžio, o jeigu dar Gilardot rūšis, tai tobula. Labiausiai mėgstu su tavo aprašytu padažu Nr.2. O FR turguje mėgaujamės austrėmis su citrina ir kaimyno (vyninko) vynu. Jie labai patogiai įsikūrę šalia vienas kito. O Malaizijoje teko valgyti milžiniško dydžio austres, tai man jos visai nepatiko. O kai dar jas pateikė su česnakais, tai man jos visai nevalgomos pasirodė. <br />Man dar patinka užkeptos austrės su sūriu orkaitėje. Tik man jos tada atrodo laaaabai sočios.Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-90235142999121014902012-12-08T13:13:11.639-08:002012-12-08T13:13:11.639-08:00Europoje daugiau vynas ar šampanas yra pateikiamas...Europoje daugiau vynas ar šampanas yra pateikiamas, bet Amerikoje- degtinė. Tik nežinau kodėl taip... Man degtinė su juoda ikra daugiau tinka. O austrių su krienų padažu neteko ragauti. Sebute, gal gali parašyti koks tas krienų padažas? Daliahttps://www.blogger.com/profile/03833560511478992411noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-17810298531890539822012-12-08T12:00:33.703-08:002012-12-08T12:00:33.703-08:00labai mėgstu austres. Dar prie jų būna servuojami ...labai mėgstu austres. Dar prie jų būna servuojami kvietiniai maži krekeriai ir iki tirštumo atšaldyta degtinė. Kai kurie mėgsta austres su krienų padažu. Man skanu vien su citrinos sultimis. Segebutėhttps://www.blogger.com/profile/00349194840379787924noreply@blogger.com