tag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post4654919295911392419..comments2024-02-29T07:34:43.932-08:00Comments on Gera virtuvė: Ricottos sūrio desertasDaliahttp://www.blogger.com/profile/03833560511478992411noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-62378646279873890972011-03-22T07:16:59.815-07:002011-03-22T07:16:59.815-07:00Kalbant apie grietinės ar grietinėlės riebumą gali...Kalbant apie grietinės ar grietinėlės riebumą galimi du variantai. Arba valgai daugiau-mažiau natūralų, bet riebų produktą. Arba liesą "prikimštą" įvairių "E". Mat išlaikyti liesą produktą be "E" yra neįmanoma. Tad, riebi grietinėlė turi mažiau "E". Čia aš apie grietinę ir gietinėlę. Tad perkant grietinę ją padaryti mažiau riebią galima sumaišius su kefyru ar rūgpieniu.<br />Pats Rocottos sūris nėra riebus (apie 13%). Apie jo "chemines" sudėtines dalis negaliu nieko pasakyti.<br />Bet juk nevalgome tokių dalykų kasdien, tad retkarčiais gal nieko :-) ?Daliahttps://www.blogger.com/profile/03833560511478992411noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-91113673124157470962011-03-22T04:01:27.271-07:002011-03-22T04:01:27.271-07:00As tikriausiai daryciau low fat varianta :) bet su...As tikriausiai daryciau low fat varianta :) bet su ricotta turetu but tikrai skanus desertasMedeja- CranberryJamhttps://www.blogger.com/profile/03443935521811548759noreply@blogger.com