tag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post8459281646264248163..comments2024-02-29T07:34:43.932-08:00Comments on Gera virtuvė: Restoranai, kavinės ir kitos pavalgymo vietos Lietuvoje: "La Rouge"Daliahttp://www.blogger.com/profile/03833560511478992411noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-67643237375910747552013-03-17T14:43:52.676-07:002013-03-17T14:43:52.676-07:00Aš apie La rouge buvau girdėjęs, ir viskas - tik b...Aš apie La rouge buvau girdėjęs, ir viskas - tik blogi atsiliepimai. Gaila, kai žmonės dirba su maistu, bet jam yra tokie abejingi. :/ Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-87247474485206630482013-02-03T03:23:52.682-08:002013-02-03T03:23:52.682-08:00 Dalia butinai apsilankykite Vilniuje Boff restora... Dalia butinai apsilankykite Vilniuje Boff restorane:) http://cocinarendez-vous.blogspot.com/2013/02/boff-restoranas-kai-norisi-tobulos-mesos.htmlOdetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-22244868913593867272013-01-17T00:08:46.732-08:002013-01-17T00:08:46.732-08:00Gera mintis Odeta :-) Apie La Pergola restoraną Ro...Gera mintis Odeta :-) Apie La Pergola restoraną Romoje esu girdėjusi, bet jame dar nebuvau. Daliahttps://www.blogger.com/profile/03833560511478992411noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-75156219749553953872013-01-15T09:12:42.285-08:002013-01-15T09:12:42.285-08:00Geriau aš Romoje į La Pergola restoraną, pasimėgau...Geriau aš Romoje į La Pergola restoraną, pasimėgauti kitam gimtadieniui nuskrisiu:)Bent jau bus garantuota:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-83313567055936121992013-01-14T14:19:37.496-08:002013-01-14T14:19:37.496-08:00Man keista, kaip šitaip galima pasielgti :-( Jei t...Man keista, kaip šitaip galima pasielgti :-( Jei tu negarantuotas, kad gali neturėti šviežios žuvies- taip ir sakyk. Bet pateikti, bet ką ir vaidinti, kaip niekur nieko, tai jau tikrai reikia turėti kiaulės akis... Daliahttps://www.blogger.com/profile/03833560511478992411noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-62917135550349081202013-01-14T10:14:24.469-08:002013-01-14T10:14:24.469-08:00Dalia, sumakalavo mano laiką ir nepavyko pakartoti...Dalia, sumakalavo mano laiką ir nepavyko pakartoti pavalgymo La Rouge. Bet dabar noriu išsisakyti apie žuvį ir patį man baisiausią patyrimą savo gyvenime iki šiol. Vilniuje yra toks simpatiškas restoranas La Pergola. Jaukus viduje, išorėje kiemelis, kaip tik jaukiam gimtadieniui su draugais atšvęsti. Taigi, būdama Dubajuje ir paragavusi nerealiai šviežios žuvies ir kitų jūros gėrybių, sugalvojau, kad noriu padaryti gimtadienį su šviežia žuvimi. Šis restoranas pasižadėjo patiekti tikrai šviežią nešaldytą sterką. Už tai turėjome sumokėti už patiekalą po 60Lt. Mat jie šunys, sumokėsiu, bet gausiu lietuvišką šviežią žuvį. Užsakėme porcijas iš anksto, nes buvo toks restorano prašymas. Spėkite iš vieno karto kokią žuvį gavome? Šaldytą ir sausą, ir absoliučiai nevalgomą, nors ir gausiai apipiltą padažu. Visas jaukumas, nuotaika mano dingo, gerai, kad draugai nuoširdūs ir suprato, kad aš tai čia ne prie ko, o restoranas tikri "kiaulės". Sterko kepsnį už tokius pinigus mažiausiai 2-3kartu galima suvalgyti:) Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-11291117998265952002013-01-14T01:10:14.239-08:002013-01-14T01:10:14.239-08:00Dalia, ačiū už pasidalinimą įspūdžiais, buvo įdomu...Dalia, ačiū už pasidalinimą įspūdžiais, buvo įdomu skaityti. Le Rouge buvau vieną kartelį ir nelikau sužavėta...o gaila...nes aplinka man ten maloni.Maisto Diletantėhttps://www.blogger.com/profile/01644198499222986540noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-55347680256642135632013-01-13T23:51:24.445-08:002013-01-13T23:51:24.445-08:00Kai pirmą kartą, pagal draugų rekomendacijas, lank...Kai pirmą kartą, pagal draugų rekomendacijas, lankiausi "La Rouge" buvo iš tiesų skanu. Bet dabar visiška priešingybė. <br />Bea, paskaičiau tavo straipsnį. Deje, manau tik nedaugelis restoranų Lietuvoje turi šviežią žuvį ir mėsą. Pagrinde šie produktai būna šaldyti. Kalbu apie eilinius restoranus. Tačiau, kuo mus visas žavi užsienio restoranai, kad jie turi šviežios žuvies, vietinio augintojo mėsos. Kaip tu ir rašei. Bet pas mus tai kil kas atrodo misija- neįmanoma. Kam plėšytis ir sudarinėti sutartis su vietiniais augintojais, auginančiais gyvulius kažkur Lietuvos kaime, kai tau tiekėjai atveža mėsą ir kitus produktus nesukant galvos tiesiai į restoraną. Ir kaina mažesnė ir pats laiko daugiau turi...Juk daugumai lankytojų beveik viskas skanu. O čia mes keletas "a la gurmanų", tik svaigstam apie skonius. Pats restorano ar kavinės šeimininkas turi dirbti salėje. Pas mus deje, jis dažniausiai būna tik vadovas, o ne barmenas, padavėjas ir žinoma šeimininkas pasitinkantis ir išlydintis svečius. Daliahttps://www.blogger.com/profile/03833560511478992411noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-89702825691809651032013-01-13T23:00:14.605-08:002013-01-13T23:00:14.605-08:00Pritariu Daliai, pati apie juos rašiau - ir tai bu...Pritariu Daliai, pati apie juos rašiau - ir tai buvo tikrai nieko gero. Man beje ir aptarnavimas labai užkliuvo: nuo greičio iki padavėjo familiarumo.beahttps://www.blogger.com/profile/01585000180690261815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-8005726398766932302013-01-13T14:36:04.398-08:002013-01-13T14:36:04.398-08:00Aciu, Dalia. Sitas restoranas buvo vienas is mano ...Aciu, Dalia. Sitas restoranas buvo vienas is mano sarase esanciu kur nueiti gimtadienio proga, bet dabar kazkaip persigalvojau :) Jei jau leisti pinigus tai uz kokybiska maista. <br />Lauksiu sekanciu apzvalgu :)Medeja- CranberryJamhttps://www.blogger.com/profile/03443935521811548759noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-71362934043926455092013-01-13T12:34:04.255-08:002013-01-13T12:34:04.255-08:00Odeta, gal būt mums tą dieną paprasčiausiai nepasi...Odeta, gal būt mums tą dieną paprasčiausiai nepasisekė skaniai papietauti "La Rouge"... Kaip tik pabandyk, jei ir tau nepasiseks- tuomet vadinasi žiauriai jie smuktelėjo žemyn.<br />Prancūzijoje bet kokiame kaime gali skaniai papietauti. Spalį keliavau po Provansą. Likau sužavėta ir jų turgumi ir kaimo kavinaičių patiekalais. Dabar ką tik grįžau iš slidinėjimo Saas Fee (Šveicarijoje). Toks vaizdas, kad visi pamišę dėl maisto. Kur tik pažvelgsi beveik visi restoranėliai į Le Gourmet Guide įtraukti. Kiekvienas stengiasi būti kuo geresnis. Pagaliau ir pas mus žadama restoranus reitinguoti.<br />Odeta, parašyk kaip sekėsi Kaune :-) Daliahttps://www.blogger.com/profile/03833560511478992411noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-41919899437032380242013-01-13T11:22:54.772-08:002013-01-13T11:22:54.772-08:00Dalia, o mes visai kit1 nuomonę buvome apie šį res...Dalia, o mes visai kit1 nuomonę buvome apie šį restoraną susidarę. Rytoj kaip tik į Kauną žadu važiuoti ir buvau sugalvojusi ten papietauti....uf...nežinau ar užsuksiu;)<br />Per šventes buvau Prancūzijoje, valgiau nerealiausią jūros šukučių carpaccio ir kastruotą gaidį (chapon). Buvo Turbo, Nerealu ir tai tik dienos pietūs:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.com