tag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post5007845420990444639..comments2024-02-29T07:34:43.932-08:00Comments on Gera virtuvė: Dvejopai marinuota kepta ant žarijų veršienos fileDaliahttp://www.blogger.com/profile/03833560511478992411noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-89096860292371466872011-09-13T01:55:10.614-07:002011-09-13T01:55:10.614-07:00Mėsos nereikėtų perkepti, tada ji visada išliks su...Mėsos nereikėtų perkepti, tada ji visada išliks sultinga. O minkštumas jau nuo marinavimo ir žinoma nuo pačios mėsos priklauso. Vidinė išpjova (file) visada būna minkščiausia mėsa.Daliahttps://www.blogger.com/profile/03833560511478992411noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-970397951223022532011-09-12T07:37:18.281-07:002011-09-12T07:37:18.281-07:00Mėsa atrodo minkštutė, skonis irgi matyt ne praste...Mėsa atrodo minkštutė, skonis irgi matyt ne prastesnis :)Maisto Diletantėhttps://www.blogger.com/profile/01644198499222986540noreply@blogger.com