tag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post1731745304302916793..comments2024-02-29T07:34:43.932-08:00Comments on Gera virtuvė: Keptas upėtakisDaliahttp://www.blogger.com/profile/03833560511478992411noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-28291291372766016712011-03-17T12:06:35.122-07:002011-03-17T12:06:35.122-07:00Kai žuvis gera, tai tikrai jai nieko nereikia. Man...Kai žuvis gera, tai tikrai jai nieko nereikia. Man net be jokių bulvių skanu :-) <br />Egle, taip čia buvo vakarienė. Mes nepietaujame darbo dienomis, taip būtų galima išsireikšti pagal lietuvių valgymo tradicijas. Rimti pusryčiai rytais, per pietus kažkas kažką pavalgo, o pagrindinis prisėdimas vakare. Šeštadieniais ir sekmadieniais pietūs būna lietuvišku rėžimu :-))))Daliahttps://www.blogger.com/profile/03833560511478992411noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-32623573924680181102011-03-16T12:47:36.961-07:002011-03-16T12:47:36.961-07:00Va čia tai yra visas gėris. Tik druska, pipirai, š...Va čia tai yra visas gėris. Tik druska, pipirai, šakelė žolių ir griežinėlis citrinos. Ir jokių miltų! Super vakarienė 9spėju, čia buvo vakarienė...)Eglehttps://www.blogger.com/profile/10398949854252633197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8727376268205916619.post-40460530822535362832011-03-16T12:34:43.683-07:002011-03-16T12:34:43.683-07:00Vienareikšmiškai, aš tik už žuvį, net ir paprastai...Vienareikšmiškai, aš tik už žuvį, net ir paprastai iškeptą. Visas skonis dažnai slypi paprastume :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.com