2013 m. lapkričio 25 d., pirmadienis

Špinatų lapelių sriuba

 
 Šiandiena bevaikštant po parduotuvę sugalvojau, kad noriu "Monte Pacis" restorane ragautos špinatų sriubos. Sultinys jau buvo iš vakaro išvirtas, tad beliko nusipirkti špinatų ir sūrių juodųjų alyvuogių. Špinatų, skirtų salotoms (sriubai tinka bet kokie švieži špinatai) radau nesunkiai, bet sūrių alyvuogių teko keliuose skyriuose paieškoti. Kažkaip tikėjausi jas rasti prie sveriamų marinuotų alyvuogių, tačiau tokių nedidelių ir pasiraukšlėjusių- nebuvo. Tad dar kartą apėjusi lentynas su alyvuogėmis, radau jas plastiko įpakavime. Jos būna ir stikliniuose indeliuose, bet visuomet supakuotos sausos, be jokio skysčio. Tokios alyvuogės, ir būtent tik tokios, ypač dera prie šios sriubos. O pati sriuba tikrai verta didžiausių liaupsių. Pabandykite ir tuo įsitikinsite patys.

Jums reikės (skirta 2- 3 asmenims)
1 l. jautienos arba paukštienos sultinio.
1 labai mažo svogūno,
1- 2 česnako skiltelių,
1 didelės bulvės,
70 gr. (1 maišelio) špinatų lapelių,
50 gr. sūrių juodų alyvuogių,
pipirų mišinio,
alyvuogių aliejaus.

   Nedideliame alyvuogių aliejaus kiekyje pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūną ir česnaką. Kai jie taps skaidrūs, supilkite juos į verdantį sultinį. Jei sriubas verdate storadugniame puode, svogūną su česnaku kepinkite iš kart jame.
  Sudėkite smulkiais šiaudeliais supjaustytą bulvę ir virkite kol ji suminkštės. Špinatus nuplaukite ir stambiai supjaustykite. Suberkite į bebaigiančias virti bulves. Įberkite truputį pipirų ir dar kelias minutes pavirkite.
  Iš alyvuogų pašalinkite kauliukus ir jas smulkiai supjaustykite.
  Supilstykite sriubą į lėkštes ir užberkite juostą alyvuogių. Kas pageidauja pasiūlykite baltos cebatos ar skrudinto batono riekelę.


Sudėtingumas: paprasta
Receptas: restoranas "Monte Paci" Kaune

2013 m. lapkričio 21 d., ketvirtadienis

Beaujolais nouveau vakarėlis

  Šį vakarą atidaromas naujo derliaus vynas. Nors jis daromas supaprastintos fermentacijos būdu, bet pagal jį galima bandyti spręsti ir ko galime tikėtis iš kitų šių metų vynų. Nesu didelė mėgėja jaunojo Božole, bet vis tiek šio vyno paragauju. Kartais su draugais pirmajai degustacijai renkamės kavinėje ar restorane, kartais namuose. Net ir artėjantį savaitgalį galima paskirti Božole vynui ir pasikviesti draugų.
  Tad šiandiena trumpai aprašysiu kokias nedidelias vaišes galime suruošti, kas tiktų prie šio vyno. Ir žinoma, nelaikysiu jūsų ilgai virtuvėje. Juk Beaujolais nouveau šventė! Tad pirmiausia bendravimas su draugais, o vynas tegu būna tik ragaujamas. Kadangi vynas jaunas, gaivus, bet apsukantis galvą (labai retai kada jis būna sodresnis) siūlau prie jo rinktis riebesnius užkandžius ir sotesnius troškinius. Čia ir tam, kad sočiau pavalgę, ne taip lengvai pasiduotumėte vyno kerams :-)))

  Iš užkandžių galima būtų iškepti skrebučius su pelėsiniu sūriu. Kad ir "Danablu sūrio skrebučius" ar "Sluoksniuotos tešlos sausainėlius su pelėsiniu sūriu ir obuoliais"


  Galima pagaminti kepenėlių paštetą ir sudėtą į kelis nedidelius dubenėlius patiekti draugams. Prie jo pateikite apskrudinto prancūziško batono riekeles ir "Svogūnų apelsinų džemo". Paštetų galite pasirinkti pasiskaitydami:
 

"Paukštienos kepenėlių paštetas"
"Kalakuto kepenėlių paštetas"

 
  Šiuos visus įžanginius patiekalus galite pasiruošti prieš dieną.  Jei tai nesužavėjo ar jau šie patiekalai yra pabodę, siūlau tik vakar aprašytas virtas mažas bulvytes su menkių kepenėlėmis ir ikrais.   Trumpai kaip tai paruošti.   Gerai nuplautas bulvytes dėkite į verdantį (su trupučiu druskos) vandenį ir virkite. Kol jos verda paruoškite menkių kepenėlių užkandį. Konservuotas menkių kepenėles išimkite iš aliejaus ir padėkite ant popierinio rankšluostėlio, kad susigertų riebalai. Kepenėles sutrinkite šakute ir užberkite pipirais. Šalia padėkite ir ikros. 
  O kaip visa tai pateikti tai jau jums spręsti. Jei norite kepenėles sudėkite į nedidelius indelius ir svečiai galės patys užsitepti kepenėlių ant išvirtų bulvių. Bet galite ir jūs už juos tai atlikti virtuvėje. 


  Iš karštų patiekalų siūlyčiau pagaminti troškinį. Jį taip pat
galėsite pasiruošti iš anksto, o kai ateis svečiai jis baigsis troškintis. Troškinys gali kelias valandas ir pastovėti, nuo to jo skonis tikrai nenukentės, tik pagerės. Blogiausiu atveju, jį pravėsusį lengva pašildyti.  Kas iš troškinkų tiktų šiam vakarėliui?  Pirmiausia tai, viskas kas prancūziška: "Burguniška jautiena", "Normandiškas avienos ar jautienos troškinys", "Triušis arba višta a la provence stiliumi".


  Jei ruošiate nedidelį Božole vakarėlį vos keliems asmenims galite kepti kepsnius orkaitėje. Tuomet siūlyčiau "Čigonišką kepsnį". Tik šiame kepsnyje esančius svogūnus ir lašinukus, pasikepkite iš anksto. Mėsai baigiant kepti , juos uždėkite ant kepsnių ir dar keliom minutėms įkiškite į orkaitę, kad sušiltų.   Kepsnys "Gildija" taip pat tiks. 


  O desertams pasiūlykite tik sūrius. Nupirkite kelių rūšių sūrių ir pateikite juos ant medinės pjaustymo lentos. Tegul kiekvienas atsipjauna, tiek kiek nori. Prie sūrių ant tos pačios lentos padėkite vynuogių. Kodėl tik tos desertas? Juk jūs savo svečius ir taip sočiai privaišinote. O ilgai brandintuose sūruose yra begalė  fermentų reikalingų mums, maistui virškinti, tad pasirūpinkite savo svečiais iki pat galo :-)Gero jums Beaujolais nouveau  vakarėlio mielieji!


2013 m. lapkričio 20 d., trečiadienis

Restoranas "Uoksas"

   Taip jau atsitiko, kad šiame restorane šiandiena buvau du kartus. Turėjau du susitikimus ir kas juokingiausia, kad abu ten pat. Tarp susitikimų buvo tik kelių valandų skirtumas. 
  Bet dabar noriu papasakoti apie patį restoraną, kuriame buvau pirmą kartą, nors jis atsidaręs Kaune nuo vasaros. Atsiliepimai iš visų buvusių ten- tik geri. Tad, kaip yra iš tikro?
   Nedidelis retoranėlis įsikūręs Kauno sienamiestyje, netoli Katedros. Kadangi jame vos 22 vietos, pietų metu jis užsipildo akimirksniu.
  Restoranas dirba nuo 12 val., bet man atėjus prieš dvyliktą, radau laisvus tik keturis staliukus. Visiems sėdintiems atrodo visai nerūpėjo, kad pats restoranėlis pradės dirbti tik po penkiolikos minučių.
   Kol laukiau draugių peržvelgiau nedidelį vakaro meniu (jis tik po 15 val.) ir tai, kas šiandiena siūloma pietums. Keturi trumpai aprašyti patiekalai skambėjo intriguojančiai. Pasirodo kiekvieną dieną pietums sudaromas vis kitas meniu. Atvirai pasakysiu, kad man patinka tokie restoranai, kai gauni tai, ką sugalvojo virtuvės šefas. Šiame restoranėlyje pats restoranėlio savininkas ir gamina maistą. Patiekalus gali pasirinkti: visus ar tik kelis. Visai neblogai!
  Salėje lankytojus aptarnauja dviese. Mergina gal daugiau atsakinga už baro reikalus, o vyrukas už patiekalus. Labai patiko paprastas, šiltas ir nuoširdus aptarnavimas. Tikrai Lietuvoje retai kur toks būna. Daugumoje padavėjai būna "valdiški" arba pasikėlę.
   Užsisakėme. Netrukus iš virtuvės gauname kažko pasiskanauti. Tai džiugina. Restoranas rūpinasi savo klientais :-)))  Ir nors ta įžanginė užkandėlė yra kitų patiekalų kainos dalis, bet vis tiek yra malonu gauti kažką daugiau, nei esi užsisakęs. Skanūs linkėjimai iš virtuvės buvo jų pačių keptos bandelės su dar šilta salierų piure. Įdomus pateikimas: bandelės veltinėje kepurėje!


  Toliau pagal šios dienos meniu sekė salotos: "Burokų karpačio, ožkos sūris ir lazdynų riešutai".
Lengvai  parauginti virti burokėliai puikiai derėjo su sūresniu ir aštresniu ožkos sūriu. O stipriai kepinti lazdynų riešutai ir keli šlakeliai (manau moliūgų) aliejaus suteikė šioms salotoms savitą skonį. Lyg atsvara tam, buvo keli lašeliai pomidorų padažo kurie pridėjo vos juntamo rūgštumo. Salotos buvo tobulos! Artimiausiu metu tokias tikrai pasiruošiu ir namuose.


   Triušio sriuba su morkomis ir kopūstais buvo visiškai naminė. Švelni, gardi sriuba tik tiek. Neturiu nė ką apie ją parašyti.


  Karštas patiekalas "Brandinta jautiena, brokoliai ir  salierų muslinas".
Jautiena buvo gal per daug brandinta, kad ją valgant nelabai jautėsi tikrasis mėsos skonis. Bet visas derinys buvo neblogas :-)


  Desertas šiandiena buvo modernus. "Obuolių pyragas ir ožkos pieno ledai".
Man patiko spalvų ir skonio derinys. Gaivus lengvai apkeptų obuolių pyragas ir saldūs ožkos sūrio ledai. Tikrai įdomu, tačiau tokio derinio porcija galėtų būti mažesnė. Tam, kad išlaikyti skonio intrigą.


  Antrasis mano susitikimas buvo jau po 15 val. Restorane- vakaro meniu. Kaip jau rašiau, meniu nėra didelis ir tai yra gerai :-) Keletas šaltų patiekalų, keletas karštų ir desertai.
  Išvardintos sudėtinės dalys kelia nemažą susidomėjimą. Tačiau patiekalų pasirinkime šį kartą mes buvome labai vieningos ir mūsų užsakytieji vienodi patiekalai buvo tikra laimė virtuvei -)))))


  Vakaro linkėjimai nuo šefo buvo ką tik iškeptos duonelės su čia pat išplaktu grietinėlės sviestu pagardintu grybų aromatu. Toliau "linkėjimų" tęsinys buvo virtų ir parūkytų bulvyčių kąsneliai su menkės kepenėlėmis ir ikra. Prie bulvių visada tinka riebesni priedai. Tad, menkių kepenėlės čia buvo pats tas, o dar sūresnė ikra suteikė tam tikrą poskonį. Tikrai labai skanu. Ir tai puiki įdėja, kuria galima greitai pasinaudoti!


  Pasinaudoti receptu ir įdėja galima ir ruošiant rūkyto šamo kapotinį, kurį mes buvome užsisakę iš meniu. Nors meniu patiekalas buvo aprašytas kiek kitaip: "Šamo kapotinis, mėlynieji kopūstai, putpelės kiaušinis, garstyčių daigai". Mes gavome tikrai ne blogesnį variantą.
  Prie šios žuvies buvo atneštas visas arsenalas ingredientų, kuriuos galėjai pats susimaišyti. Tai aviečių vyno actas, moliūgų aliejus, virti ir smulkinti džiovinti grybai, smulkinti mėlynieji svogūnai, marinuoti agurkėliai, vos virtas putpelės kiaušinis bei druska su pipirais. Visko tiek, kiek ir reikia skaniam kapotiniui (tartarui). Karštai parūkytas šamas buvo labai švelnaus skonio. Ir kas labai svarbu, jis nebuvo riebus.


  Kitas patiekalas iš užkandžių buvo: "61 C temperatūroje, 2 val. virtas anties kiaušinis, lazdyno riešutai, topinambų putėsiai, šoninės trupiniai".
  Iš tiesų kiaušinis yra normalios tekstūros (juk verdant temperatūra labai žema), o derinys neįprastas, bet derantis tarpusavyje. Jei tik turėsite galimybę, tai siūlau būtinai paragauti.


  Karštam patiekalui mes užsisakėme vėl šamą. Švelnaus skonio garuose troškintas šamas vėl gi nebuvo riebus ir puikiai derėjo su dabar Europoje visur labai populiaria keptų česnakų tyre. Ir nors mums teko šamą dar pagardinti druska bei pipirais jis buvo tikrai geras.


  Žinote, bet po tiek patiekalų, desertui jau nebebuvo vietos. Pasilepinome tik karšta šaltalankių arbata. Gan paprasta- šaltalankių sirupą ar sultis užplikyti karštu vandeniu, bet tikrai- įdėja gera.

  Kokios mintys pusę dienos praleidus vienoje vietoje? Išėjau ir eidama galvoju, kad viskas slypi nuoširdžiame paprastume ir savo darbo išmanyme. Dar pagarba klientui,  meilė ir malonumas maisto ruošime.
  Džiaugiuosi, kad Kaune yra dar viena vieta, kur tu gali jaustis jaukiai, skaniai ir įdomiai pavalgyti. O ragaudamas neįprastus derinius gali pagalvoti, kad esi kažkur kitur, kažkur vakarų Europoje.

2013 m. lapkričio 13 d., trečiadienis

Žiedinių kopūstų sriuba


 Jums reikės

1 l. paukštienos ar kt. mėsos sultinio (vegetarams daržovių sultinio),
2 bulvių,
1 morkos,
mažo svogūno,
1/3 žiedinio kopūsto,
1 v.š. lydyto sviesto,
1- 3 v.š. riebios grietinės arba grietinėlės,
truputį pipirų, druskos,
krapų arba petražolių.

  Tai "klasikinis" žiedinių kopūstų sriubos receptas.
  Smulkintą svogūną pakepkite ant lydyto sviesto. Kai jis taps skaidrus sudėkite kubeliais pjaustytas bulves ir šiaudeliais supjaustytas morkas. Trumpai dar pakepkite. Visas šias daržoves supilkite į užvirintą sultinį. Suberkite žiedinėliais suskirstytus žiedininius kopūstus, druską, pipirus ir virkite, kol daržovės taps minkštos.
  Prieš pateikiant paskaninkite grietine ar grietinėle. Užberkite smulkintų krapų ar petražolių.
  Jei norite trintos sriubos ją sutrinkite blenderiu. Prie visų trintų sriubų puikiai dera skrudinto batono kubeliai.
 


 Žiedinių kopūstų sriuba su kariu
 

  Nuostabi aromatinga sriuba tinkanti daugiau šaltajam metų laikui.

  Jums reikės

1 l. paukštienos ar kt. mėsos sultinio (vegetarams daržovių sultinio),,
2 bulvių,
1 morkos,
mažo svogūno,
1- 2 česnako skiltelių,
1/3 žiedinio kopūsto,
alyvuogių aliejaus,
1/3 ar 1/2 a.š. kario (galite naudoti "Santa Maria" prieskonius sriuboms ir padažams arba tik ciberžolę),
pipirų, druskos,
petražolių.

  Ant alyvuogių aliejaus pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūną ir česnaką.
  Kai jie taps skaidrūs sudėkite kubeliais pjaustytas bulves ir šiaudeliais supjaustytas morkas. Trumpai dar pakepkite. Visas šias daržoves supilkite į užvirintą sultinį. Suberkite žiedinėliais suskirstytus žiedininius kopūstus, druską, pipirus, karį ir virkite kol daržovės taps minkštos. Prieš pateikiant užberkite smulkintų petražolių.
Sudėtingumas: paprasta

2013 m. lapkričio 4 d., pirmadienis

Saldūs lietinių įdarai

   Nežinau, kodėl tiek ilgai laukiau ir tik dabar apie tai rašau... juk apie lietinius su "rimtais" įdarais jau esu senai parašiusi. O čia ką- saldumus pradėjau ignuoruoti, pati valgau pasislėpusi, o jums nieko nepasakoju :-)))
  Skubu taisyti padėtį ir kaip visada- viskas viename lape.
  Jei atsiras dar kokia naujovė saldžiame mano lietinių įdare, čia vėl prirašysiu. O dabar apie tai ką jau esu daug kartų išbandžiusi.

Pirmiausia tai  Lietinių receptas

Lietiniams ( 9 vnt.) reikės:
 
3 kiaušinių (didelių),
0.5 l. pieno,
150 gr. miltų,
truputis druskos ir cukraus,
aliejaus ar lydyto sviesto blynų kepimui.
Visus produktus lengvai išmaišykite mikseriu ir leiskite kelias minutes tešlai pastovėti. Kepkite blynus tik gerai įkaitintoje keptuvėje.

Blyneliai su varškės įdaru



  Klasika kurią visi žinote. Bet receptas tiems, kurie dar tik pradeda žengti savo pirmuosius žingsnius, šiame nedideliame blynelių pasaulyje.

jums reikės

300 gr. varškės,
1 kiaušinio,
2- 3 a.š. cukraus,
truputį vanilinio cukraus ir malto cinamono.

  Dubenėlyje šakute sutrupinkite varškę, įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, bei maltą cinamoną. Viską gerai išmaišykite. Šiuo įdaru įdarykite lietinius.
  Blynelių kepimui naudokite lydytą sviestą ar palmių aliejų, o jei tokių neturite, tiks ir saulėgrąžų aliejus. 
  Blynelius kepkite keptuvėje ant truputį mažesnės nei vidutinė kaitros, pradžioje juos uždengę dangčiu. Vėliau, kai abi pusės bus gražiai apskrudę dangtį nuimkite ir dar kelias minutes trumpai apkepkite, kad blynelių paviršius būtų traškus.
  Jei turite vienu metu iškepti daugiau nei keturis blynelius, kepkite juos orkaitėje. Orkaitę įkaitinkite iki 180 C. Į kepimo skardą  esančią orkaitėje įtieskite kepimo popierių priberkite lydyto sviesto gabaliukių (apie 1 v.š.) ir išdėliokite blynelius. Jei naudosite aliejų, ištepkite juo popierių. Kepkite kol blyneliai gražiai išsipūs ir pagels. Jei jei reikia blynelius galite vieną kartą apversti.
  Pateikite su grietine ir uogiene. Sezono metu tiks trintos uogos sumaišytos su trupučiu cukraus.

Blyneliai su šviežiomis uogomis




   Sezono metu lietinius galite įdaryti šviežiomis uogomis. Braškėmis, šilauogėmis, mėlynėmis ar vyšniomis. Dideles uogas galite lengvai pertrinti šakute (braškes supjaustyti), kad valgant jos nepabėgtų iš blynelių.
  Į kiekvieną blynelį dėkite po 1- 2 v.š. uogų, užberkite po 1- 2 a.š. cukraus ir blynelius sulenkite taip, kad uogos nepabirtų ir neištekėtų kai kepdami blynelius vartysite.
  Blynelius kepkite keptuvėje ant truputį mažesnės nei vidutinė kaitros, pradžioje juos uždengę dangčiu. Vėliau, kai abi pusės bus gražiai apskrudę dangtį nuimkite ir dar kelias minutes trumpai apkepkite, kad blynelių paviršius būtų traškus.
  Didesnį blynelių kiekį kepkite orkaitėje.
  Pateikite su plakta grietinėle ar grietine išmaišyta su cukrumi.


Blyneliai kaip krepai


   Pabūkime "truputį" prancūzėmis. Nes šį kartą virtuvėje ir prie keptuvės sugaišime labai trupą laiką.
   Lietinius blynus ištepkite labai, labai plonu, bet kokios uogienės sluoksniu. Perlenkite per pusę ir blynelius apkepkite iš abiejų pusių. 
   Čia labai svarbu ant ko kepsite. Ant lydyto sviesto ar palmių aliejaus kepti blyneliai gaunasi daug skanesni.
   Apkepus abi puses blynelius dar kartą perlenkite ir dėkite į lėkštes. Būtų įdealu jei ant ką tik iškeptų blynelių užplitumėte po šlakelį "Grand Marnier" likerio. Jei jo neturite užpilkite, bet kokio turimo likerio sumaišyto su šlakeliu konjako.

"Saldus vasaros prisiminimas" arba "DR" blyneliai
 

   Taip, tai mano firminiai blyneliai. Pradžioje susigalvojau džemą "Kvapni moliūgienė". (Antrasis receptas). Tačiau man jis vis neatrado savo vietos. Ir tik pabandžiusi šiuo džemu įdaryti lietinius supratau, kad tai jau tikrai tobula :-))))
   Kadangi draugams išdovanoti visi džemo stiklainiukai buvo su užrašais "Saldus vasaros prisiminimas", apie moliūgienę visiškai nutylint, tai dabar blyneliai ir liko su nauju pavadinimu :-))))
   Blynelius kepkite kaip prieš tai aukščiau aprašyta. 
   Paskaninkite šlakeliu Grand Marnier likerio ar kitu apelsinų likeriu sumaišytu su konjaku. Pateikite su plakta grietinėle. Kartais tam aš naudoju paprastą purškiamą grietinėlę.

Lietiniai su karališku įdaru
 

   Dar būtų galima parašyti girti blyneliai arba desertiniai blyneliai po pietų. 
   Šiuos blynelius reikia pasiruošti iš anksto. Mat tik pastovėję per naktį ar nuo ryto iki vakaro (žiūrint kada juos valgysite) jie būna pats tas. Tai yra jų skonis subręsta.
 
Įdarui reikės (4 lietiniams)
1 saujos tamsių razinų,
1 saujos lazdyno riešutų (jei labiau mėgstate graikiškus ar migdolus  naudokite juos),
truputį romo.
2 a.š. cukraus.
Padažui
4 v.š. riebios grietinės (naudoju Dvaro 40%),
2- 4 šokolado pagalvėlės,
truputį pieno,
1- 2 a.š. cukraus.
   Iš vakaro užmerkite razinas rome. Romo pilkite tik tiek, kad razinos vos apsisemtų. Kad romas neišgaruotų indą uždenkite.
   Jei įdarui naudosite migdolus, iš vakaro juos užplikykite verdančiu vandeniu ir po keliolikos minučių vandenį nupilkite. Užteks tik paspausti tarp pirštų migdolą ir odelė lengvai atsiskirs. Palikite juos per naktį sausoje lėkštelėje, kad pradžiūtų. Jei naudosite migdolų drožles ar gliaudytus migdolus, viso to daryti nereikės.
   Ryte išsikepkite lietinius pagal pačioje pradžioje nurodytą receptą.
   Riešutus sugrūskite paspausdami po kelis plačiausio turimo peilio geležte. Jei reikia dar pasmulkinkite jau pačiu peilio aštrumu. Riešutai neturi būti labai smulkūs, todėl nesiūlau jų malti.
   Riešutus sumaišykite su cukrumi ir razinomis išimtomis iš romo. Išimdami jas lengvai nuspauskite. Romo neišpilkite. 
   Šiuo įdaru įdarykite lietinius. Tik pradėję sukti ritinėlius, jų galus užlenkite, kad kepanti įdaras neišbyrėtų. 
   Įdarytus blynelius sudėkite į kokį nors indą, jį uždenkite ir palikite iki vakaro šaldytuve.
   Blynelius kepkite įpastai, kaip ir visus lietinius keptuvėje arba orkaitėje. 
   O kol blyneliai kepa nedideliame pieno kiekyje ištirpinkite šokoladą. Tai galite padaryti mikrobangų krosnelėje ar nedideliame puode ant silpnos ugnies vis maišant. Kai šokoladas ištirps supilkite cukrų ir likusį nuo razinų romą. Gerai išmaišykite. ir sudėję grietinę dar viską permaišykite iki vientisos masės. Padažas šiems blyneliams turi būti šiltas.

Lietiniai su bananais ir šokoladu
 


Šį receptą jau esu labai senai aprašiusi. Tad, jį rasite čia.

Sudėtingumas: vidutinis